22 Ocak 2010

Küçük Kızlar İçin Alışveriş Çantası









İşte karşınızda kızım için yaptığım alışveriş çantası.
Nihayet çocuklarımız uyudu saat de gece yarısına yaklaştı ve benim kendime ayırdığım nadide anlar başlıyor. Aklımda kocaman bir fikrim var. Kızıma alışveriş çantası dikmek. Ama ne yapacağımı ben bile bilmiyorum. Ne zamanki kumaşlar dökülüp saçılacak işte o zaman tasarım cinim uyukladığı yerden çıkıp yine bişeyler yapacak. Gecenin bir yarısı ne var ne yok döktüm ortaya baktım baktım ve hemen makasa sarıldım, her şeyi tasarım cinim beynime çiziverdi. Çoğu zaman çizmeden kalıp hazırlamadan dikerim buda öyle oldu, hayal ettim ve seçtiğim kumaşları göz kararı kestim. Süslemeler için uyur uyanık minicik bir saksı ördüm, bir şeyler daha gerek diyerek birkaç pembe çiçek buldum sevinerek, ortalarına da düğme diktim. Bu arada uykum bastıkça bastı yine de üşenmedim saçları hazırladım. Tek gözümü zorlayarak ikide fiyonk yaptım. Eee bide uykumun arasında çiçekte kullandığım ponponu da yapıp… Sabah heyecanla uyandım zorla zaman yaratıp işe koyuldum dikimiydi, astarıydı, sapıydı, cırt bantıydı derken işte görmüş olduğunuz bu alışveriş çantasını tamamladım.

14 yorum:

leyya dedi ki...

ne kadar güzel fikirler ve uygulamalar bunlar arkadaşım..eline sağlık .seni tanımaktan keyif duydum.

renklicehobiler dedi ki...

Sevgili leyya-craftmania güzel yoruMun için teşekkürler. Elimin erdiği beynimin yettiğince artık hep burdayım.Sevgiler...

Adsız dedi ki...

aramıza hoşgeldin ve hatta iyi ki geldin...çalışmaların farklı...ben özenli çalışan ellere her zaman hayran olmuşumdur..yeni bir çalışma yapsa da eklese diye sabırsızlıkla beklediğim az sayıdaki blogcu arkadaşımdan biri olabileceğini hissediyorum şu ana kadar yaptıkların çok hoşuma gitti sanırım gelecek çalışmalarda bu kadar güzel olacaktır...takipteyim...sevgiler

Stil Direktoru dedi ki...

Tam bende küçük kızlar bayılır diyecektim ellerine sağlık canım

Bizim Gibiler dedi ki...

Ben daha önce 10 marifette sizi görüp izlemeye aldım sanıyordum. Bloğuma bıraktığınız yorum için geri döndüğümde bakıyorum ki ilk denemem başarılı olmamış. Şimdi telafi ettim:)) Tasarım cininiz harika çalışıyor. Tebrikler.
Çanta da pek cici kızınız güle güle kullansın.

mamila dedi ki...

Merhaba çanta muhteşem olmuş ellerinize sağlık, diğer işlerinizide inceledim çok güzeller. kolay gelsin iyi tatilleri sevgiler.

renklicehobiler dedi ki...

sevgili sitil direktörü teşekkürler evet tam küçük kızlara göre oldu.

renklicehobiler dedi ki...

sevgili bizimgibiler, güzel yorumun için teşekkürler.

renklicehobiler dedi ki...

sevgili mamilla çalışmalarımın beğenilmesi çok güzel burada bunları paylaşıp yorumlar almak benim için çok değerli. Güzel yorumun için teşekkürler.

renklicehobiler dedi ki...

sevgili eylülbahçesi güzel yorumun için teşekkürler. Elimden geldiğince yaptıklarımı paylaşacağım. Sevgiler.

aksungur46 dedi ki...

sevgili arkadaşım tasarım cinin hiç tükenmesin dileklerimle.bende beklerim.gelirsen sevinirim.

renklicehobiler dedi ki...

sevgili aksungur 46 güzel dileğin için teşekkürler. Sanada gelirimm elbet. Sevgiler...

BirSen dedi ki...

Ne güzel bir canta ! :)Görünce birden cocuk olasim geldi..:)
Ellerine saglik canim.

renklicehobiler dedi ki...

Teşekkürler"birsen" bence hep çocuk kalalım, bedenen olmasada zihnimizde. Sevgiler...

 
BLOG designed by